Nu le papa, Rila!
Este iepurasul, nepotelului meu!
Este-n libertate,doar cand vine nepotelul la mine!
Si pe mine ma uimeste frumusetea lor,draga Alina!
Hoya,deocamdata are 4 flori!Alti bobocei,asteapta sa-nfloreasca!Nu mai stiu exact cati ani are!Cam 4-5 ani!Am luat un lastar din planta mare si batrana,care,cu greu face 2-3 floricele!
Multumesc ff frumos!
Multumesc frumos,draga mea!
Chiar, este o "mica jungla"!
De-ar fi mai mare,nu m-as supara!
E minunata ,mai ales acuma,pe canicula!
Daca vrei,deschide
lalea.sunphoto.ro/Mica_jungla
Ai dreptate! Voi renunta la ele,daca nu le aflu secretul infloririi!Crinul paianjen,Crinul african,Plumbago,Amarilisi si alte plantute,care nu vor sa-si arate frumusetea!
La inceput,primele zile!Apoi,micutul Rila s-a smecherit {caci,doar e iepure}!Acuma,e "pedepsit" si sta in cusca lui!Are scarita,pe care coboara in curticica lui,cand vrea!La fel,urca!
Multumesc ff frumos,draga Floralia!
Atractie si pentru fluturi,si almeu era cu bobocei,sper sa-i vad florile!
Inteleg ca iepurasul asta special,e o alta comoara,pe langa neobositele frumuseti ce-ti impodobesc atat de spectaculos,gradina,sa-ti traiasca toate!
In ciuda faptului, ca este ff cald,plantutelor le merge bine!Cu exceptia a unui nr.mic,care nu vor sa infloreasca!Cauza nu o stiu!
Iepurasul,a inceput sa fie "obraznic,smecheras" si e pedepsit!Nu mai are voie sa se plimbe, printre flori!
Are conditii bune si s-a adaptat din prima zi!
Frumusetile,sunt neobosite, cu adevarat!
Multumesc din inima,draga Doina!
www.eplante.ro/articole-plante/sanatatea-plantelor/articol_daunatorii-plantelor-de-interior.html Acarienii ( paianjenii-rosii): sunt insecte foarte mici, dificil de observat cu ochiul liber, putand fi reperati dupa plasele fine pe care le tes in diferite regiuni de pe planta unde se localizeaza ( zona frunzelor in special). Ei apar rapid in cazul umiditatii atmosferice scazute mai ales iarna daca tinem planta in apropierea unei surse de caldura sau vara in zilele caniculare. Se hranesc cu epiderma frunzelor si-si depun ouale pe partea inferioara a frunzelor. Planta reactioneaza prin patarea frunzelor care in scurt timp cad. Pot fi combatuti cu ajutorul acaricidelor si o buna aerisire si umidificare a aerului din incapere.
Draga Danuta,am preparat zilele trecute ultimul pliculet si am aruncat ambalajul!Nu mai stiu de cat era!
Dupa reteta se dizolva in 10-12 l apa,dar neavand efect,am diz.in 5 l apa!
Multumesc ff frumos,Florentina draga!
Abuti. de la tine are 1,30m si are in jur de 15 crengute!Fiecare creste si face bobocei,care infloresc,bucurandu-mi sufletul!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.