Ce fac aceste gingasii sub apasarea gradelor scazute de afara, ma gandesc cu groaza ca va veni cat de curand iarna si va curma frumusetea lor !!! Dar, pana atunci sa ne bucuram de frumusetea lor !!!
Smochinele se spala sub jet usor de apa,li se rup coditele ,dupa care se scot intr-o strecuratoare pana se va scurge toata apa si raman uscate.
Se ambaleaza in pungute sau in cutii din plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.
Putem prepara tarte,prajituri,placinta,creme,sosuri pentru preparate din carne,peste, etc...
Adevarat,draga Felicia!
Smochinele le-am pus la congelator,dupa ce le-am copt in cuptor (30 de minute la foc potrivit) in suc propriu,dupa cum ai vazut!
Trebuie sa lase suc si sa fie moi!Sucul se pune si el,in pungulitele cu smochine!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.